Societatea noastra este inregistrata la Registrul Comertului Timis din 2004 si este autorizata de catre MMSSF prin „Certificatul de Abilitate” pentru a presta servicii in domeniul sanatatii si securitatii in munca. Personalul societatii are o vasta experienta in domeniu participand la sute de controale si cercetari de evenimente in domeniu.

Personalul societatii este abilitat de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „BANAT” al judetului Timis.

Serviciile noastre sunt dezvoltate luand in considerare aspecte privind securitatea, sanatatea si protectia mediului, increderea actionariatului precum si asteptarile clientilor nostrii.

Oferim servicii integrate de : Securitate si Sanatate In Munca, Situatii de Urgenta, Medicina Muncii, ISCIR si Protectia Mediului.

Misiunea Noastra

Toti angajatii pe care ii instruim trebuie sa ajunga sanatosi acasa in mijlocul familiei.

Toleranta zero fata de orice accident/incident de munca, este o atitudine prin care nici cea mai mica vatamare corporala nu este acceptata.

Implementarea unei mentalitati responsabile in randul angajatilor fata de cerintele politicii de sanatate si securitate ale societatii.

Toate accidentele pot fi evitate printr-o atitudine responsabila.

Cerintele de securitate, sanatate in munca si capacitatea de raspuns la situatii de urgenta sunt stabilite pentru a proteja interesele angajatilor si implicit interesele societatii.

SSM Timisoara Contact

 

Anti Spam

This post is also available in: Engleză

Leave a Reply

*